Partnerek

Gelányi László Neurorehabilitációra szakosodott gyógytornász,  Gyógyászati segédeszköz fejlesztő

Gelányi László

www.phoenixorthosis.com

Neurorehabilitációra szakosodott gyógytornász ,
Gyógyászati segédeszköz fejlesztő

Zsanettal az elmúlt években azért sikerült sok ember számára biztosítani a szabadabb, fájdalommentesebb mozgást, mert együttműködésünkkel megoldást kerestünk a rejtett problémákra.

Tapasztalataink alapján ugyanis legtöbbször vagy az ízületi mozgásterjedelem egyes részeinek limitáltsága, vagy az izmokat ellátó idegi pályák eltérő okokból kialakuló feszessége felelős a legtöbb hétköznapi fájdalomért, megváltozott mozgásformáért.

Legyen szó akár egy régi sérülés okozta maradványtünetről vagy porckorong deformitás okozta nyak illetve derék panaszokról.

A pilates technikával hamar felfedezésre kerülnek ezek az apró eltérések.
Közös célunk, hogy a segítségünket kérők a lehető leggyorsabban fájdalom és lemondások nélkül tudják fejleszteni testüket,hogy aktívabban és felszabadultabban tudjanak részt venni az edzéseken.

2007-ben végeztem az SZTE – ETK gyógytornász szakán. Ezt követően közel 5 évig az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) koponya és agysérültek rehabilitációs osztályán, majd a világ legnagyobb gyógyászati segédeszköz gyártójánál (Ottobock) folytattam munkámat. Ebben az időszakban sikerült nemzetközi szinten elmélyülni a modern neurostimuláció és neurorehabilitáció szakterületein. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem és Semmelweis Egyetem külsős oktatója vagyok, miközben ortopédtechnikai startup cégünket építjük kollégáimmal.

Borsóház-Pécs Nemzetközi Intenzív Terápiás Központ szakmai partnerünk lett. Számunkra ez azért különösen fontos, mivel mi így tudunk hozzájárulni a páciensek hozzátartozói egészségének megőrzéséhez. Borsóház kezeltjei és hozzátartozóik napjaink igazi hősei, akikre mi is felnézünk Az ő testi és lelki egészségük megőrzése az a cél, amivel mi is hozzátudunk járulni a rehabilitáció sikerességéhez.

Mindazok számára, akik a pécsi Borsóházba kezeltetik hozzátartozójukat, partneri kedvezménnyel tudnak részt venni a Pilates Center programjaiban. Így mindenki számára az egészség és regenerálódás jegyében tudnak eltelni a terápiás napok.

www.borsohazpecs.hu