Gilián Zsanett

Michael King (MK) nemzetközi pilates oktató, STOTT Pilates ®

 

2017-ben megnyitottam és sikeresen indítottam útjára az első pilates stúdiómat szülővárosomban, Baján, amelyet jelenleg már kollégám vezet, mivel én 2020-ban Pécsre költöztem.

Személyes tapasztalatból ismerem a gerincferdülés, a rectus diastasis (szétnyílt “hasizom”) és a császármetszés kellemetlen következményeit.
Amikor megismertem a pilatest, akkor gyorsan világossá vált, milyen nagy a különbség sok más edzésformával szemben. Ezzel a módszerrel nem csak edzem a testem, hanem megtanultam megfigyelni is azt. Fokozatosan megéreztem hol vannak testem elakadásai. Elkezdtem megérteni azok okát és kialakulását.

Saját magamon tapasztaltam, hogy addig amíg a mozgásom nem volt megfelelő nem tudtam egyetlen sportot sem megszeretni, sem fejlődni benne. Mára a pilates mellett a futást is be tudom iktatni az életembe, úgy, hogy nem szembesülök sem fájdalommal, sem sérülésekkel.

Elhivatottságom alapja a tartási hibák és azok következményeinek megszüntetése kortól, nemtől és életkortól függetlenül.

“Az éltető légzéstől az egészséget megőrző mozgásig.”

Célom és hivatásom az, hogy vendégeim minőségi szintre fejlesszék a mozdulataikat és elérjék azt a közérzetet, amelyben a legjobban érzik Önmagukat.
Ez persze mindenkinek mást jelent. Így magától értetődő, hogy minden pilates edzés központjában az adott vendégem aktuális állapota, képességei és személyisége áll.

Hiszem, hogy nálunk mindenki megtalálja a saját útját céljai eléréséhez. Testre szabott edzés, étkezési tanácsadás online szolgáltatás keretében is igénybe vehető.

Rólam mondták

“Gyerekkorom óta fontos részét képezi életemnek a sport. Rengeteg formáját űztem versenyszerűen. A kor előrehaladtával és anyaként viszont a pilates nemcsak egy sporttevékenységet jelent számomra, hanem testi-lelki megnyugvást, feltöltődést, kiegyensúlyozottságot, harmóniát és 50 perc kikapcsolódást! Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek fontos testi-lelki egészségének megőrzése! Zsani a legjobb és leghozzáértőbb pilates oktató, akivel eddig találkoztam!
Remélem még sok-sok évig tarthatjuk karban Nála testünket-lelkünket! innocentsmile

Hidasi - Simon Vanda

“2017 szeptembere óta járok Zsanett óráira, ha tehetem hetente 3x is. Tavasszal kezdték el kérdezgetni az ismerőseim, hogy mennyit fogytam. Nem nagyon hiszik el még ma sem, hogy nem fogytam csak átalakultam. 3 terhesség után nem akart lemenni a hasam hiába futottam és jártam edzőterembe, így amikor megláttam a facen a hirdetést egyből jelentkeztem. Azóta újra van derekam és a hasam is szépen alakul. Ajánlom mindenkinek akinek hasonló gondjai vannak, de szerintem mindenkinek hasznos a nyújtás és az alakformálás!”

Horváth Katalin

“Már rendszeresen járok Pilates edzésekre. Gilián Zsanett tréner állítja össze az edzéstervet. Maximális meg vagyok elégedve az edzések minőségével. Célom az volt, hogy olyan mozgás típust találjak, mely a testtartásom, kondícióm javítását szolgálja 62 évesen is. Rendszeres hát fájdalmakkal küzdök amit sajnos a rossz testtartásnak köszönhettem. Szerencsére a Pilates gyakorlatokkal ezek gyakorlatilag megszűntek. Imádom az edzéseket. Jó a közérzetem. Zsanett nagyszerűen állítja össze a gyakorlatokat. Segít és instruál. Jó itt lenni.”

Mara Varga

“A pilatesben megtaláltam a nekem való mozgásformát. Nagyon szeretem művelni, Zsanett személyében pedig a tökéletes pilates oktatót. Kedves, segítőkész, vicces és szakmailag igényes, lelkiismeretes és felkészült.
Köszönjük neked és reméljük, még sokáig járhatunk hozzád fejlődni! smile

Galántháné Szabó Nóra