Pilates Center Pécs edzés

Stúdió

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel,
hatályos jogszabályok szerint történik a vendégek fogadása és az edzések vezetése.

Teljes körű higiéniára figyelünk: 

– eszközöket folyamatosan fertőtlenítjük
– helységeket rendszeresen   szellőztetjük
– vendégek érkezése-távozása  között 10-15 perces szünetet tartunk.
Jelenleg a stúdióban az egyéni  és az online órák érhetők el.

ÓRA TÍPUSOK

A napjainkban divatos és jelenleg a médiában is futtatott fitnesz irányzatokban továbbra is túl nagy hangsúlyt fektetnek az edzések egyénre szabott, kontroll nélküli intenzitásváltásokra és különböző értelmetlen és rövid ideig megtartható csúcsok elérésére, nem pedig a bennük lévő mozgás minőségére.

Megközelítésünk arról szól, hogy az óráinkat és az edzéseinket a lehető legbiztonságosabbá tegyük – miközben mégis hatékonyak és eredményesek vagyunk.

Kezdő pilates órákról:

Ha nem ismered a Pilates Center programját, vagy egy ideje nem sportoltál, akkor ezt a szintet ajánlom neked. Az óra középpontjában a törzsizomzat működtetésének megértése, a helyes és aktív testtartás kialakításának megérzése és megtanulása, valamint az általános erőnlét, rugalmasság javítása áll.

A helyes testtartásra és mozdulatok irányításra összpontosítva az edzéseim biztonságosak és hatékonyak. A kezdő órák mindenki számára nyitottak és tökéletes bevezetést jelentenek a programunkba. Ezek a bevezető órák kevésbé intenzívek, mint a többi szint. Hatékonysága ennek ellenére abban rejlik, hogy egy-egy gyakorlat kivitelezését mindig tökéletesíteni lehet. Így azonnal érezheted mikor igazán jó egy mozdulat és mennyire képes elfárasztani egy ilyen alkalom is. Gondoskodom arról, hogy minden edzés célorientált kihívást nyújtson számodra.

Eredmények,előnyök:
  • Elkezdjük felépíteni az alapvető törzsizomzati állóképességed, rugalmasságod és magabiztosságod.
    Tested és tartásod elkezd megváltozni, amely a hétköznapokban is sok pozitívummal fog számodra szolgálni.
  • Ne aggódj, ha más is edz melletted. Kellő figyelmet fogsz kapni. Az, hogy a másik hogyan halad, hogyan kivitelezi a gyakorlatokat téged nem fog zavarni. Az egyetlen ember, akivel versenyben leszel, te magad leszel. 😊
Középhaladó-haladó pilates órákról:

Határozottan érzékelhető váltás a kezdő szintről. Itt már a központi izmok helyes aktiválását „könnyedén” alkalmazzuk egy dinamikusabb óra formájában. Ha már képes vagy az alapgyakorlatokat helyesen, erőfeszítés nélkül végezni és már készen állsz magasabb szintre lépni, akkor ez a szint a neked való.

Itt már könyörtelen leszek😊

Többet kell majd összpontosítanod, mivel dinamikusabban fogunk dolgozni, kevesebb feladatok közötti átmenettel. Tehát több felállással, terhelőbb gyakorlatokkal, gyorsabb váltásokkal és kevesebb magyarázattal fogsz találkozni.

Eredmények, előnyök:
  • Testtartásodat tartósan képes leszel korrigáltan megtartani, magasabban és egyenesebben fogsz állni.
  • Testalkatod karcsúbb, szálkásabb és tónusosabb lesz.
Egyéni órákról:

Ha kezdőként szeretnéd a pilatest magas szinten elsajátítani vagy magasabb figyelmet igénylő egészségügyi problémáid vannak, akkor ezt a lehetőséget ajánlom neked.

Ha rendszeresen sportolsz, akkor egyéni óra keretében lehetőséged lesz egy olyan programban részt venni, amely kifejezetten az általad kedvelt sportág funkcionális követelményeinek, kihívásainak teljesítését és a jellemző sérüléseknek az elkerülését teszi az edzés középpontjába. Egyensúly megteremtése lesz veled a célom mind tartásod, mind a sportteljesítményed és az egészséged megőrzése érdekében. Így elősegítjük a funkcionális teljesítőképességed javulását, ugyanakkor csökkentjük a sérülések kockázatát.

Mindenkinek megvan a maga képességeinek és gyengeségeinek egyedi kombinációja. A Pilates Center programjában mindkét elemet figyelembe vesszük. Segítünk testedet felkészíteni, annak reakcióit korrigálni a választott sportág igényeihez.

ESZKÖZEINK

pilates pécs reformer

Reformer

pilates pécs caddilac

Cadillac

Pilates center Pécs pilates Wunda chair

Wunda chair

Pilates center Pécs pilates Spine corrector

Spine corrector

Pilates center Pécs pilates Wunda chair

Springboard