Pilates és a természetes intimitás…

2021 ápr 6 | Pilates | 0 hozzászólás

Akkor vagy igazán jó helyen, amikor belépsz egy pilates stúdióba és azonnal úrrá lesz rajtad a kíváncsiság és felszínre kerül benned rejtőzködő felfedezési vágy. A hevederek, a gerinckorrigálók, reformer gépek és annak mindenféle tartozékai, és a rugós falak…

Az örök divat minden nemnél szerte a világon az esztétikus megjelenés. Pilates az a módszer, ahol minden gyakorlatban ott van a helyes tartásra való összpontosítás, amely tonizálja és erősíti tested középpontjának minden, de különös tekintettel a medencefenék és annak környezetében elhelyezkedő izomzatot. Ezek az izmok teszik a szerelmi aktust is kellemesebbé mind a nők, mind a férfiak számára.

Önismeret, kitartás, szabályozott testi válaszok úgy, hogy közben harmóniában maradsz minden porcikád mozdulatával azok a tulajdonságok, amelyek ott vannak a pilates gyakorlatok gördítéseiben és hosszú gerincfeszítéseiben, egyben a hálószobában is jól tudnak jönni.

A medencefenék kontrollált aktiválása és ellazítása segíti a véráramlást és többlet keringést hoz a területre, ami erősebb, hosszabb orgazmust eredményez mindkét fél számára.

Nyerd vissza önbecsülésed és az önbizalmad!

Célzott tanulmányok kimutatják, hogy a nők 50 %-nak alacsony a szexuális önképe, stresszel, zavarban érzi magát a szexuális életével kapcsolatban, ezért elfogadásra és önszeretetre van szüksége a gyógyulás megindulásához.
Természetesen ez ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is. A pilates gyakorlatok elősegítik újraépíteni a kapcsolatot a testeddel. Így segít megismerni újra önmagad, miközben tudatosabb és magabiztosabbá válsz kapcsolatodban is.

A pilates életed és élettered minőségét képes megváltoztatni!

Sok történetet hallottam és magam is tapasztaltam, hogy az a döntés, amely oda vezetett, hogy valaki elkezdte pilatest, megváltoztatta az életét.

Pilates javítja testtartásod, magasabb leszel és így természetes magabiztosságot fogsz sugározni környezeted felé. Energikusabb és harmonikusabb mozdulataid növelik vitalitásod, miközben könnyeddé teszik mindennapjaid.

A pilates növeli állóképességed, megtanít tested pozíciókban történő kényelmes megtartásában, miközben javítja hangulatod és csökkenti a stresszt. A combod belső oldalán elhelyezkedő izmaid tudatos és kontrollált összehangolása medencéd területén lévő hasizmaid működtetésével fokozni fogja vágyad és teljesítményed, teret nyitva ezzel újra a teljesebb és harmonikusabb élethez.

A pilates megtanít arra, hogy mire is lehet képes tested. Mindezek a változások hozzájárulnak intimitásod és kisugárzásod ápolásához.

Medence és a gerinc kapcsolata úgy helyezkedik el, mint fa a gyökereivel!

Ez a stabilitás, a kreativitás, a fizikai erőnlét és a vitalitás központja.

Véletlen, hogy Joseph Pilates módszere előtérbe helyezi ezt a testterületet és hogy minden mozdulata ebből a régióból származik?

Ismerve mindazt, amit tudunk, hogy mennyivel volt idő előtti mind a mozgásban, mind a gondolkodásában nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem az!

Gyertek pilatesre! 😉

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × három =